Bine ați venit. Vă rugăm să utilizați formularul următor pentru înregistrarea unui cont nou
Ultima modificare: 18 Octombrie 2023
Accesarea acestei Platforme sau utilizarea Serviciilor oferite de Platforma implică acceptarea neconditionată a termenilor și conditiilor enumerate mai jos.
CAP 1: Identificare și definiții
Site-ul www.energiepentrutoti.ro, precum și alte subdomenii ale acestuia, sunt deținute și operate de către societatea ECITIM PORTAL SA (în continuare denumită ECITIM sau Platforma), CUI 46348454, cu sediul in Romania, judetul Dolj, Mun. Craiova, str. Vasile Alecsandri nr 55A-55B, telefon 0371 115 580
Acești termeni și condiții generale de afaceri reprezinta un acord de utilizare/contract si se aplică pentru utilizarea platformei „www.energiepentrutoti.ro” si a tuturor subdomeniilor acesteia.
CAP 2: Definiții
Platforma: reprezinta ECITIM PORTAL SA in calitate de vanzator si aplicatia din spatele www.energiepentrutoti.ro care va intermedia relatia dintre Consumer si Manager in vederea dezvoltarii de proiecte fotovoltaice.
Clientii sunt impartiti in doua categorii:
Comandă: reprezintă un document electronic ce intervine între Platforma și Consumer prin care Consumerul transmite către Platforma, intenția sa de a achiziționa Bunuri sau Servicii de la acesta cu scopul dezvoltarii unui proiect fotovoltaic administrat de Manager.
Accesarea Platformei: creearea unui cont sau a unei comenzi, presupune acordul Clientului cu privire la termenii cuprinși în această secțiune, în concordanță cu Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Orice dezacord față de termenii exprimați în conținutul acestei secțiuni sau ordonanța menționată mai sus, duce la imposibilitatea Consumerului/Managerului de a folosi în continuare site-ul și conținutul acestuia și de a plasa comenzi.
Randament(ROI): reprezinta randamentul anual al investitiei in bunurile achizitionate.
Bunuri: reprezinta panourile fotovoltaice necesare instalarii puterii comandate.
Serviciile: sunt oferite de Platforma si includ: spatiile sau terenurile pe care sunt montate bunurile, serviciile de montaj, serviciile de intretinere(spalare, paza, asigurare, optimizarea pozitiei vara iarna, etc), inverterele, cablurile, mufele, sistemele de prindere sau sustinere, trackerele de urmarire solara, sistemele de masurare, sistemele de supraveghere, etc toate aflate in proprietatea Platformei, si pentru care Platforma ofera un drept de folosinta Managerului.
Wp(putere): reprezinta unitatea de masura general intalnita pe Platforma. 1 Wp este echivalentul unui watt peak, care este etalon standard de comparație în industria fotovoltaică pentru performanțele tehnice ale modulelor solare și reprezintă puterea nominală a modulelor în condiții standard de testare. Cumpararea si plata unui numar de Wp reprezinta efectiv si limitativ cumpararea de putere de productie necesara Managerului pentru a oferi serviciile la standardele prezentate de acesta pe Platforma. Dreptul de proprietate asupra bunurilor se transfera catre Consumer prin emiterea Facturii in care acestea vor fi identificate cu serie si numar.
Portofel Electronic: portofel virtual unde Consumerii isi pot vizualiza sumele disponibile in cadrul Platformei, reprezentand venituri din contractele incheiate de acestia cu Managerii.
Nota de calcul(devizul): documentul emis de Platforma si comunicat Managerului in vederea transferarii sumelor de bani aferente contractelor incheiate cu Consumerii, in Portofelul Electronic al Consumerului
Monetizare: contravaloarea energiei produse, la pretul mediu PZU din luna de referinta, pentru puterea totala scoasa la vanzare in sectiunea de Market, fara TVA, inainte de scaderea oricaror cheltuieli
CAP 3: Crearea contului
Pentru a utiliza Platforma, cei interesati se înregistrează folosind formularul de înregistrare cu adresa sa de e-mail și parola pe care a selectat-o. Acesta va primi apoi un e-mail cu scopul de a-și verifica adresa de e-mail și de a-și activa contul. După activare, acesta poate utiliza Platforma. Acești termeni și condiții generale de afaceri reprezinta un contract incheiat intre Platforma si Consumer/Manager. Prin activarea contului Consumerul/Managerul declara ca a citit si inteles contractul si efectele sale, acesta reprezentand vointa sa libera si neviciata. Consumerul/Managerul se obliga sa protejeze datele folosite pentru autentificarea in cadrul Platformei si declara ca cele antementionate nu vor fi dezvaluite in nici o circumstanta catre o terta persoana. Prezentul contractul se încheie pe o perioadă nelimitată și poate fi reziliat de oricare dintre părți cu un preaviz de 30 zile. Notificarea nu are efecte asupra obligațiilor a căror perioadă fixă de valabilitate a fost convenită si nici asupra clauzelor de confidentialitate. Contractul dintre Platforma si Manager se incheie conform sectiunii Conditii speciale Manageri.
ECITIM PORTAL SA pune la dispoziția Clientilor o Platforma online cu o zonă protejată pentru comunicare, verificare și evaluare, precum și pentru pregătirea încheierilor de contracte, care sunt legate de vânzarea și/sau cumpărarea așa-numitelor „Wp”. .
Termenul „Wp” trebuie interpretat în sens larg. Acesta include, dar nu este limitat, la:
Termenul „drepturi de proiect” menționat în teza anterioară trebuie, de asemenea, să fie interpretat în sens larg și descrie orice tip de poziție juridică transferabilă legată de planificarea și instalare a unui sistem fotovoltaic. Aceasta include, de exemplu, aprobări, sondaje, studii de fezabilitate, etc.
CAP 4: Plasarea unei comenzi
Consumerul va efectua comenzi doar prin intermediul Platformei. Procedura de plasare a unei comenzi pe site implică adăugarea de Wp în coșul de cumpărături, revizuirea totalului comandat și a datelor de facturare, urmată de confirmarea finală a acesteia. Nefinalizarea procesului de comandă nu presupune o comandă ca și plasată și nu obligă părțile la vreun demers. Prin finalizarea plasării comenzii, Consumerul consimte faptul că dorește achiziționarea bunurilor contractate, că dorește să achite contravalorea acestora conform prețurilor specificate în comandă și că datele de facturare sunt corecte și complete. Dupa confirmarea comenzii,Platforma emite Factura Proforma privind Wp comandate si incheie contractul de vanzare-cumparare. De asemenea, acesta își exprimă acceptul ca Platforma să îl contacteze cu privire la confirmarea și demersul derulării comenzilor plasate de către acesta, prin orice mijloc pus la dispoziție de Consumer.
CAP 5: Plata produselor și serviciilor
Preturile pe site-ul nostru sunt exprimate in lei, faraTVA inclus.
Odata cu emiterea facturii proforme, Consumerul își exprimă intenția și obligația de a plăti contravalora acesteia. Costul total al bunurilor, este comunicat acestuia înainte de confirmarea finală a comenzii. Singura modalitate de plata a comenzilor este prin Ordin de Plata Acestea, împreună cu detaliile pentru efectuarea plății sunt puse la dispoziție pe parcursul comenzii și/sau în documentele de confirmare care rezultă dintr-o comandă. Prin efectuarea platii, Consumerul semneaza contractul de vanzare cumparare al bunurilor comandate si al serviciilor oferite conform descrierii puse la dispozitie de Platforma. Plata se poate realiza in RON sau EURO.
CAP 6: Anularea unei comenzi:
Platforma sau Managerul își rezervă dreptul de a anula o comandă deja plasată, fără nicio obligație față de nicio parte, în cazul în care plata acesteia nu a fost confirmata in termen de 72 ore, in cazul plati cu Ordin de plata sau datele furnizate de către Consumer nu sunt corecte sau complete.
Consumerul are de asemenea dreptul de anulare a unei comenzi deja plasate, sub rezerva notificării Platformei, înainte ca aceastia să fi făcut demersuri de alocare a bunurilor comandate. Dacă la acel moment, Consumerul a efectuat vreo plată către Platforma aferentă comenzii în cauză, acestia se obligă să returneze suma avansată, însă fără dreptul de a beneficia și de alte despăgubiri. Datorită naturii produselor comercializate pe Platforma, o comandă nu poate fi anulată de către Utilizator odată ce Platforma a efectuat demersurile în vederea desfășurării acesteia.
CAP 7: Retragerea din contract a Consumerului:
Consumerul poate rezilia contratul de vanzare cumparare al bunurilor si serviciilor comandate, fără explicații într-o perioadă de 14 zile.
Perioada de retragere se ridică la 14 zile din ziua încheierii contractului de vanzare-cumparare.
Pentru a-si exercita dreptul de retragere, Consumerul trebuie să ne trimiteta o declarație clară (contact@energiepentrutoti.ro) indicând decizia sa de a se retrage din acest contract. Pentru a respecta perioada de retragere, este suficient să ne trimita notificarea înainte de expirarea perioadei.
Consecințele retragerii din contract ale Consumerului
Dacă revocați contractul, Platforma este obligată să ramburseze toate plățile pe care vi le-au primit referitoare la acest contract, fără întârziere și nu mai târziu de 14 zile de la data la care primim notificarea dumneavoastră de retragere. Nu vi se va percepe comision pentru această rambursare în nicio circumstanță.
Informații despre dreptul de retragere (nu face parte din politica de retragere)
Dreptul de retragere va expira la o dată anterioara doar in cazul in care v-ați dat acordul expres privind renuntarea la acest drept.
CAP 8: Prețurile:
Toate bunurile sau serviciile furnizate pe Platforma, în lipsa altor specificații explicite, sunt exprimate în lei (RON) și NU includ TVA. Coșul de produse afișează totalul cu TVA inclus, TVA-ul fiind afisat separat in "Detalii comanda". Platforma își rezervă dreptul de a oferi reduceri de preț clienților fideli (cu comenzi regulate, pe baza criteriilor stabilite de către Platforma) și de a oferi cu caracter ocazional produse cu preț promoțional, în limita disponibilității acestora.
CAP 9: Randamentul anual:
Randamentul se calculeaza pe fiecare comanda in parte. Din momentul punerii in functiune a centralei fotovoltaice unde sunt instalate bunurile comandate in cadrul platformei, se incepe calculul randamentului.
Formula de calcul pentru fiecare comanda este urmatoarea:
Randament anual = 100/((VI-VV)/VA) unde:
CAP 10: Contractele
Contractul dintre Consumer si Platforma
Bunurile achizitionate in cadrul Platformei sunt vandute de catre Platforma. Toate bunurile comercializate au garantie pe perioada in care exista contract de inchiriere cu un Manager din cadrul Platformei, dar nu mai mult de 25 ani de la data punerii in functiune. Prin crearea contului, intre Platforma si Consumer se considera incheiat un contract de mandat prin care Consumerul desemneaza platforma ca reprezentant al sau in relatia cu Managerul. In exercitarea mandatului primit, Platforma va urmari buna desfasurare a contractului incheiat intre Consumer si Manager in ceea ce priveste incasarea sumelor de bani cuvenite Consumerului. In acest sens Consumerul isi da acordul expres ca Platforma va incasa in numele sau sumele de bani cuvenite. Platforma va incasa de la Manager/Manageri veniturile fiecarui Consumer si le va vira Consumerului in contul bancar inregistrat in platforma, in termen de 3 zile lucratoare de la data solicitarii acestuia. Sumele disponibile in conturile Platformei aferente fiecarui Consumer se pot vizualiza in sectiunea Portofel Electronic. Tot in sectiunea Portofel electronic se gasesc explicatii privind modul de calcul al veniturilor(devize). Fondurile aflate in Portofelul Electronic nu genereaz dobanizi sau alte venituri suplimentare pentru Consumer, indiferent de perioada cat se afla in Portofelul Electronic.
Contractul dintre Manager si Platforma
Platforma pune la dispozitia Managerului imobilul, in baza unui contract de inchiriere, in vederea montarii si punerii in functiune a unui proiect privind producerea de energie electrica din surse regenerabile. In functie de specificul fiecarui proiect Platforma pune la dispozitia managerului si alte echipamente, cum ar fi, dar fara a se limita la : Punct de transformare, Structuri sustinere panouri fotovoltaice, Sisteme de iluminat, Sisteme de supraveghere video, statii meteo, carduri, puturi forate, invertoare, panouri fotovoltaice, cabluri, mufe, suruburi, etc. Managerul, cu suportul Platformei are obligatia de a obtine avizele necesare montarii si punerii in functiune a proiectului de producere a energiei electrice din surse regenerabile.
Contractul dintre Manager si Consumeri
In functie de specificul proiectului, Consumerii pun la dispozitia Managerului echipamentele necesare montarii si punerii in functiune a centralei de producere a energiei electrice din surse regenerabile, in baza contractului de inchiriere. Aceste echipamente vin in completarea celor puse la dispozitie de Platforma si pot fi: panouri fotovoltaice, invertoare, sisteme de sustinere si prindere, cabluri, mufe, suruburi si/sau terenuri. Prin incheierea contractului cu Platforma, Managerul se obliga sa achite lunar Consumerului, in Portofelul electronic detinut in cadrul Platformei, sumele de bani aferente contractului dintre Manager si Consumer. Platile vor fi efectuate in baza notelor de calcul(devize) emise lunar de Platforma, in termen de maxim 30 zile calendaristice.
CAP 11: Portofel Electronic
Sectiunea din cadrul Platformei unde se pot vizualiza sumele disponibile Consumerilor pentru transfer in contul bancar cu care Consumerul este inregistrat in Platforma. Prin intermediul portofelului electronic Consumerul poate vizualiza in orice moment istoricul de venituri, de plati si explicatiile ce au stat la baza emiterii notei de calcul aferenta contractelor incheiate intre Consumer si Manager in cadrul Platformei. Prin intermediul portofelul electronic, Consumerul, in baza mandatului cu care a investit Platforma, va solicita transferul de bani din Portofelul Electronic in contul bancar cu care Consumerul este inregistrat in Platforma. Transferurile astfel efectuate de catre Platforma reprezinta indeplinirea obligatiilor Platformei si descarcarea de mandat exonerand pe viitor platforma de la orice alte pretentii privind notele de calcul respective. Transferurile mai mari de 300 lei sunt gratuite.
CAP 12: Condiții generale de utilizare si confidențialitate a informațiilor
Serviciile și informațiile furnizate de Platforma sunt numai pentru uzul propriu direct al Consumerului/Managerului și trebuie tratate ca strict confidențiale. Consumerul nu are voie să dezvăluie date și informații obținute prin Platforma despre persoane, parteneriate, produse, proiecte, oferte sau companii către terți sau să facă afaceri cu datele acestora fără permisiunea expresă a Platformei. În cazul în care Consumerul reprezintă societăți de exploatare sau de investiții, acesta va avea posibilitatea de a denumi aceste societăți în momentul înregistrării.
Prin acceptarea termenilor și condițiilor de acces în Platforma, Consumerul/Managerul înțelege si declara ca toate informațiile, datele, modul de colaborare, contractele, tipurile de contracte,modul de desfasurare a afacerii si orice informatie in legatura cu cele antementionate , dobandite integral sau parțial cu aceasta ocazie sunt strict confidentiale si apartin in exclusivitate Platformei si sunt puse la dispozitia Consumerului/Managerului strict pentru informarea sa si in vederea unei colaborari/contractari cu Platforma. Prin inregistrarea in Platforma, Consumerul/Managerul declara ca informațiile, datele, modul de colaborare, contractele, tipurile de contracte, modul de desfasurare a afacerii si orice informatie in legatura cu cele antementionate, dobandite integral sau parțial cu aceasta ocazie nu vor fi folosite pentru dezvoltarea de activități comerciale similare celor prezentate în Platforma, care vor aduce beneficii pentru el personal, pentru rude sau afini ai acestuia, pentru orice tert, pentru orice forma de organizare din care el face parte in mod direct sau prin interpusi, rude sau afini, Consumerul/Managerul fiind supus confidentialitatii absolute conform art. 1184 Cod Civil. Incalcarea confidentialitatii astfel cum este descrisa mai sus va atrage penalitati egale cu valoarea totala de vânzare a proiectelor promovate atat in spatiul public cât și în mediul online. Suplimentar, dezvoltarea de către Consumeri/Manageri, de aplicații informatice sau site-uri cu scopul de a desfasura activitati similare cu cele folosite de Platforma preprezinta o incalcare a clauzei de confidentialitate descrisa mai sus si atrage daune interese in suma fixa de 1.000.000 lei.
Consumerul/Managerul declara sub rigorile infractiunilor de fals in declaratii si inselaciune ca:
Consumerul este obligat să informeze imediat Platforma cu privire la toate modificările aduse adresei, detaliilor personale sau ale companiei (în special statutul juridic al companiei sau al numelui companiei)..
În cadrul prevederilor legale, Consumerul este responsabil pentru toate actele ilicite și/sau contrare contractului comise prin utilizarea datelor sale de acces. Consumerul trebuie să informeze Platforma cu privire la orice utilizare greșită a datelor sale de acces după dobândirea acestor cunoștințe și fără întârzieri nejustificate, astfel încât Platforma să poată bloca sau remedia datele de acces.
Consumerul/Managerul se obliga sa aduca de urgenta la cunostiinta Platformei ori de cate ori cunoaste o incalcare sau o tentativa de incalcare a confidentialitatii descrisa mai sus, savarsita de catre orice persoana. Aceeasi obligatie revine Consumerului/Managerului ori de cate ori intervine sau are cunostiinta ca poate interveni o situatie de incalcare a confidentialitatii in care sa fie implicat. Aprecierea asupra incalcarii confidentialitatii si efectelor acesteia, precum si decizia incheierii unui contract sau continuarea desfasurarii unui contract existent , apartin in exclusivitate Platformei. In acest sens, Consumerul/Managerul declara ca ori de cate ori Platforma ii va solicita, va raspunde, de urgenta cu sinceritate si buna credinta si va furniza orice informatie solicitata de Platforma pentru a stabili daca exisata o incalcare a confidentialitatii..
Consumerul/Managerul aflat intr-o situatie de incalcare a confidentialitatii descrisa mai sus, declara ca accepta ca in urma unei notificari din partea Platformei sa inceteze/suspende de urgenta si fara nici o conditie/opozitie activitatile contrare clauzei de confidentialitateasa cum vor fi constatate de catre Platforma si indicate prin notificare, pana la clarificarea situatiei prin acordul partilor sau interventia instantei competente. .
Orice incalcare a confidentialitatii descrisa mai sus, constatata de catre Platforma, da dreptul exclusiv acesteia, fara drept de opozitie din partea Consumerului/Managerului la blocarea/suspendarea/eliminarea contului Consumerului/Managerului precum si aplicarea oricarei masuri definitive ori provizorii in vederea eliminarii incalcarii confidentilitatii ori limitarii efectelor acesteia. In acest sens, Platforma are dreptul exclusiv, fara drept de opozitie din partea Consumerului/Managerului, fara a se limita la a notifica orice platforma , site ori tert in vederea suspendarii activitatii ori eliminarea oricarui continut in scopul incetarii incalcarii confidentialitatii. De asemenea ,Consumerul/Managerul intelege si accepta fara conditii ca incalcarea confidentialitatii descrisa mai sus atrage incetarea de drept a negocierilor ori procedurilor (indiferent de stadiul in care se afla) in care Consumerul/Managerul si Platforma sunt implicate , inclusiv reziliereade drept a oricarui contract incheiat ,chiar aflat in plina desfasurare. Consumerul/Managerul aflat in culpa va fi obligat la plata de despagubiri.
Platforma isi rezerva dreptul exclusiv de lua mai multe masuri simultan , asa cum considera de cuviinta in vederea incetarii incalcarii confidentialitatii sau indepartarii ori limitarii efectelor incalcarii confidetialitatii. In acest sens Platforma are dreptul fara a se limita la a sesiza instanta competenta atat in materie civila , de proprietate intelectuala ori penala, la a notifica orice platforma, site ori tert in vederea suspendarii activitatii ori eliminarea oricarui continut.
Platforma are libera apreciere si deplinul drept de a acorda drepturi ce nu se vor supune clauzei de confidentialitate. In acest caz, manifestarea de vointa din partea Platformei va fi numai sub forma unui inscris semnat olograf sau digital, cu indicarea persoanei, drepturilor conferite, perioadei de timp si conditiilor de exercitare. Lipsa unui asemenea inscris reprezinta lipsa acordului Platformei, orice alta forma sau interpretare fiind considerate inexistente.
CAP 13: Taxe si comisioane
Pentru Consumeri
Serviciile de vizualizare, achizitii, centralizare si gestionare contracte sunt gratuite. Plata facturilor proforme prin intermediul unui proces de plata online este gratuita. Depunerile si retragerile de bani din platforma sunt gratuite.
Vanzarea bunurilor detinute in cadrul sectiunii de Market se comisioneaza astfel:
- Consumer : 10 % din valoarea de vanzare + TVA
- Consumer PRO : 4% din valorea de vanzare + TVA
CAP 14: DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALÃ ŞI INDUSTRIALÃ
Conţinutul, astfel cum este definit în preambul incluzând, dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentãri stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text şi/sau conţinut multimedia prezentate pe Platforma, sunt proprietatea exclusivã a ECITIM PORTAL SA, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obţinute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licenţe de utilizare şi/sau publicare).
Consumerului/Managerului nu îi este permisã copierea, distribuirea, publicarea, transferul cãtre terţe pãrţi, modificarea şi/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricãrui Conţinut în orice alt context decât cel original, includerea oricãrui Conţinut în afara Platformei, îndepãrtarea însemnelor care semnificã dreptul de autor al energiepentrutoti asupra Conţinutului, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea Conţinutului, decât cu acordul scris expres al ECITIM PORTAL SA.
Orice Conţinut la care Consumerul/Managerul are şi/sau obţine acces prin orice mijloc, se aflã sub incidenţa Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, în cazul în care Conţinutul nu este însoţit de un acord de utilizare specific şi valid încheiat între ECITIM PORTAL SA şi acesta, şi fãrã nicio garanţie implicit sau expres formulatã din partea ECITIM PORTAL SA cu referire la acel Conţinut.
Consumerul/Managerul poate copia, transfera şi/sau utiliza Conţinut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intrã în conflict cu prevederile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
Prin inregistrarea in Platforma, Consumerul/Managerul declara ca recunoaste dreptul de autor asupra modului de desfasurare a colaborarii intre Consumer si Manager si intelege ca ii este intersis sa folosesasca modul de colaborare prezentat in Platforma pentru dezvoltarea de activități comerciale similare celor prezentate în Platforma, care vor aduce beneficii pentru el personal, pentru rude sau afini ai acestuia, pentru orice forma de organizare din care el face parte in mod direct sau prin interpusi, rude sau afini. Se aplica prin alalogie, termenii si conditiile privitoare la confidentialitate.
În cazul în care ECITIM PORTAL SA conferã Consumerului/Managerului dreptul de a utiliza sub forma descrisã într-un acord de utilizare distinct, un anumit conţinut, la care Consumerul/Managerul are sau obţine acces în urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor conţinuturi definite în acord, numai pe perioada existenţei acestuia sau acestor conţinuturi pe platforma sau a perioadei definite în acord, conform condiţiilor definite, în cazul în care acestea existã şi nu reprezintã un angajament contractual din partea ECITIM PORTAL SA pentru respectivul Consumer/Manager sau oricare alt terţ care are/obţine acces la acest conţinut transferat, prin orice mijloc şi care ar putea fi sau este prejudiciat în orice mod de pe urma acestui conţinut, în timpul sau dupã expirarea acordului de utilizare.
Niciun Conţinut transmis cãtre Consumer sau Manager, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare şi/sau vizualizare nu constituie o obligaţie contractualã din partea ECITIM PORTAL SA şi/sau al angajatului/prepusului ECITIM PORTAL SA care a mijlocit transferul de Conţinut, în cazul în care aceasta existã, faţã de respectivul conţinut.
Este interzisã orice utilizare a Conţinutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl însoţeşte.
Drepturile intelectuale ale portalului sunt protejate de certificatul BOIP nr. 136595.
CAP 15: Protecția datelor
Platforma prelucrează datele cu caracter personal de la CLIENT în scopuri adecvate și conform reglementărilor legale. Platforma va folosi doar datele necesare pentru înregistrare sau datele personale din contract (de exemplu, numele, adresa de e-mail, adresa, detaliile de plată) pentru a îndeplini și procesa contractul. Aceste informații vor fi tratate în mod confidențial și nu vor fi transmise unor terți, care nu fac parte din contract sau din procesul de plată.
La cerere, CLIENTUL are dreptul de a obține gratuit informații despre datele personale pe care Platforma le stochează în legătură cu acestea. De asemenea, are dreptul de a corecta datele inexacte și de a bloca și șterge datele sale cu caracter personal, cu condiția să nu existe obligația legală de a păstra evidențe.
Unicul scop al transferului de date poate fi doar decontarea plății.
CAP 16: Legea aplicabilă
Prezentul contract este supus legii romane si Conventiei Natiunilor Unite asupra contractelor de vanzare internationala de marfuri, incheiata la Viena la 11 aprilie 1980.
Eventualele litigii aparute intre Manageri si Consumeri se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in Romania, de Judecatoria Craiova.
Eventualele litigii aparute intre Platforma si Manageri sau Platforma si Consumeri se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in Romania, de Judecatoria Craiova.
Ultima modificare: 29 aprilie 2022
Platforma portal.energiepentrutoti.ro este proprietatea firmei MIRROR GROUP PRINT S.R.L (în continuare denumită MIRROR sau Platforma), CUI RO35371761, cu sediul in Romania, judetul Dolj, Mun. Craiova, str. Vasile Alecsandri nr 55A-55B.
Adrese de contact:
Str. Plaiului nr. 2, Cârcea, Dolj România, 207206
Tel: (+40) 732.166.676
Email: contact@energiepentrutoti.ro
Mai jos veți găsi informații despre procesele relevante pentru legea privind protecția datelor care apar atunci când vizitați site-ul nostru web..